optredens

Hier vindt u alle informatie omtrent de komende concerten van Floyd MATTERS

 

Geïnteresseerd in de band te boeken? Ga daarvoor naar onze contactpagina, en stuur ons een bericht. Wij antwoorden u dan zo spoedig mogelijk!

 

Stuur ons via diezelfde contactcoördinaten vragen omtrent technische fiche (licht & geluid), podiumplan, persmappen, etc. 

achtergrond:

"Pink Floyd" - door RymshaDeviantArt.com

2022

Working On It...

 

2021

vrijdag 23 juli:
 
Cristal Open Air festival - AARSCHOT (b)

 

And we're back in 4, 3, 2, 1, ...


Zo groot de shock is geweest toen alles wereldwijd insloeg, zo groot nu de opluchting dat we met Floyd MATTERS weer spelen kunnen... en u allen opnieuw ontmoeten! Eerste afspraak: Aarschot, waar de koe meteen goed stevig bij de hoorns gevat wordt dankzij Cristal Open Air! Maar liefst twaalf zomerweekends lang het platform voor allerlei uiteenlopende culturele activiteiten en evenementen, in een waarlijk prachtige theatertent achter het station van Aarschot. Tickets zijn vanaf nu te koop!

Aanvang optreden:  20.30u  [ tbc ]

Info: [ website ] (tickets / programma / info)

woensdag 18 augustus:
 
Camping Louisa - HOBOKEN - Antwerpen (b)

 

Vorig jaar had het onze eerste keer geweest dat we op dit vrolijkste parkfestival van Antwerpen & omstreken zouden hebben opgetreden. Covid gooide roet in het eten... Maar net zoals de band zelf richt nu ook de organisatie zich fier terug op. En woensdag 18/8 is het dus eindelijk zover! Park Sorghvliedt is de prachtige achtergrond voor onze flitsende lichtshow en inspirerende klanken... De toegang is gratis; maar de plaatsen zijn beperkt, en reserveren is verplicht. Tickets zijn vanaf 9 juli beschikbaar!

Aanvang optreden:  20u

Info: [ website ] (tickets / programma / info)

vrijdag 20 augustus:
 
"Geel Zomert!" - GEEL (b)

 

Elke vrijdag in juli en augustus: gratis openluchtconcerten op de grasweide van jeugdcentrum de Bogaard in Geel: dat is waar “Geel Zomert!” voor staat. Vorig jaar helaas géén programma; maar gelukkig dit jaar gewoon weer wél - op een veilige manier. Met op vrijdagavond 20 augustus: uw hoogst eigen Floyd MATTERS. Jazeker!

Aanvang optreden:  20.30u

Info: [ website ] (tickets / programma / info)

Some of our previous Great Gigs in the Sky: 

 

première (ccL – Antw.) – 2014
OLT / 'Rivierenhof' (Antw.), cc De Kruisboog (Tienen) – 2015
Grote Markt (Antw.) – 2016
De Roma (Antw.), Paulusfeesten (Oostende) – 2017
De Casino (Sint-Niklaas), cc Palethe  (Overpelt) – 2018

OLT / 'Rivierenhof' (Antw.), cc Merksem (Antwerpen - SOLD OUT),           

cc MuZe (Heusden-Zolder - SOLD OUT) – 2019